CHP İl Başkanı Neşet Uçar’dan Şahin ailesine ziyaret

CHP İl Başkanı Neşet Uçar’dan Şahin ailesine ziyaret
CHP İl Başkanı Neşet Uçar’dan Şahin ailesine ziyaret

GAZİANTEP- CHP İl Başkanı Neşet Uçar parti olarak bir süredir sürdürdüğü ev ziyaretini, bu sefer kadın cinayetine kurban giden üniversite öğrencisi Feray Şahin’in ailesini ziyaret ederek sürdürdü.

 

Mersin’de üniversite son sınıfta okurken, 19 Eylül 2017 tarihinde o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından katledilen Feray Şahin’in ailesi gazeteci Bekir ve Aysel Şahin’i evlerinde ziyaret eden CHP İl Başkanı Neşet Uçar, ailenin acısını paylaştı.

 

Anne Aysel Şahin, evin tek kızı olan Feray Şahin’in (23) suçsuz, savunmasız masum olduğu halde, polis tarafından devletin silahı ile katledildiğini, ancak katilin iktidar çevreleri tarafından korunarak, ödül gibi ceza ile sokağa bırakıldığına isyan etti.

 

CHP İl Başkanı Neşet Uçar ise AKP-MHP hükümeti adaleti, adil yargılamayı yok ettiği, hukuksuzlukların olağan hale geldiğini belirterek, 15 mayıstan sonra Adaleti düşürüldüğü bu güvensiz ortamdan kurtaracaklarını adalete güvenin yeniden sağlanacağı, suç işleyenlerin cezasını çekeceğini, hukuksuzlukların son bulacağını kaydederek, aileye sabır diledi.

 

Feray Şahin dosyası 3 yıldır Yargıtay’da bekediği de kaydedildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.