Bayırbucaktan Türk Halkına Teşekkür

Bayırbucaktan Türk Halkına Teşekkür
Bayırbucaktan Türk Halkına Teşekkür
Suriye Bayırbucak’ta, Rusya ve Esad güçlerine karşı mücadele veren Türkmen soydaşlara destek vermek amacıyla gönüllü olarak bölgeye giden Çerkezköylü Emrah Çelik, Türkiye’den gelen yardımlarla ayakta kaldıklarını belirterek, Türk halkına teşekkür etti.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan ve birkaç ay önce Türkmen soydaşlara destek olmak için gönüllü olarak sınırdaki Bayırbucak’a giden Emrah Çelik, arkadaşlarıyla birlikte çektiği videoda Türk halkına teşekkür etti. Çelik, "Bizler Bayırbucak Türkmen Dağı’nın mücahitleri olarak, şu anki gıdalarımızı Türk halkından almış bulunmaktayız. Bu gıdaları, Türkiye’nin ikinci Çanakkale’si olan Kızıldağ’daki mücahitlerimize gönderiyoruz" dedi.

"BU MÜCADELE HEPİMİZİNDİR"

Yardım gıdalarının gönderilmesinde emeği olanlara teşekkür eden Çerkezköylü Emrah Çelik, "Bu gıdaları bizleri düşünerek gönderen tüm Türk vatandaşlarına teşekkür ediyoruz. Davamız bir, Allah birdir. Türk halkına selam olsun" diye konuştu.

Çelik, "Allah bu davada zaferi bize nasip edecek inşallah. Bu dava, bu mücadele hepimizindir" dedi ve konuşmasında tüm Türk halkına selam gönderdi.[gallery link="file" ids="29209,29210"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.