Silifke TSO heyeti Belarus’ta iş insanları ile buluştu Türkiye Büyükelçisini ziyaret etti

Silifke TSO heyeti Belarus’ta iş insanları ile buluştu Türkiye Büyükelçisini ziyaret etti
Silifke TSO heyeti Belarus’ta iş insanları ile buluştu Türkiye Büyükelçisini ziyaret etti

MERSİN- BEKİR ŞAHİN:  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Belarus da Minsk Seyahati kapsamında Minsk Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete Silifkeli 25 firma katıldı. Silifke TSO heyeti aynı zamanda T.C Minsk Büyükelçiliğini de ziyaret etti.

 

Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar ve Oda yönetiminin, Minsk Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde MİSK TSO Genel Müdür Nobeshko Sergei ve bazı iş insanları karşıladı.

 

Minsk şehri hakkında bilgi aktarılmasının ardından, Silifkeli iş insanları kendi sektörlerinde bulunan Minsk’li iş insanlarıyla B2B görüşme yapabilme fırsatı oluştu.  www.yenicizgihaber.com 

 

Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, “Çok verimli geçen görüşmelerde karşılıklı iş fırsatları ele alındı ve Minsk’li iş insanlarını Silifke’mizde misafir edebilmek için davette bulunduk. Görüşmeler sonucunda karşılıklı plaket ve hediye taktimi yapıldı” diye ifade etti.

Seyahat sırasında T.C Minsk Büyükelçisi Mustafa Özcan ve T.C Minsk Ticaret Müşaviri Yeliz Torun makamlarında ziyaret etti. Yapılan görüşmede, Büyükelçi; Minsk’in Ticari yapısı hakkında heyetimize bilgi aktardı. Minsk’te çok yatırım fırsatlarının olduğunu bunu mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Nurettin Kaynar tarafından Büyükelçi ve Ticaret Müşavirine plaket ve hediyeler taktim etti. www.yenicizgihaber. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.