Sanayici Mehmet Özyurt; "Dünya pazarlarından daha fazla pay almayı hedefliyoruz"

Sanayici Mehmet Özyurt; "Dünya pazarlarından daha fazla pay almayı hedefliyoruz"
Sanayici Mehmet Özyurt, Pamyağ iç ve dış pazarların en önemli markalarını bünyesinde barındıran istihdam, üretim ve ihracatıyla ilgili Vali Çeber'e bilgilerdi.

ANIL ŞAHİN

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Türkiye'nin bitkisel yağ sektöründeki en önemli kuruluşlarından birisi olan Pamyağ'ı ziyaret ederek firmanın üretim ve ihracatıyla ilgili olarak Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'tan bilgi alarak ülke ekonomisine katkı sağlayan Özyurt'u kutladı.

3.jpg

Yatırımları, istihdam ve üretiminin yanı sıra ihracatıyla da ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Pamyağ'ı ziyaret eden Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'tan yağ sektörüyle ilgili bilgiler aldı. İç ve dış pazarların en önemli markalarını bünyesinde barındıran Pamyağ'ın yatırımları, istihdam, üretim ve ihracatıyla ilgili Vali Çeber'e bilgiler veren yönetim kurulu başkan sanayici Mehmet Özyurt Pamyağ'ın aynı zamanda İSO 500 sıralamasında yer alan Gaziantepli firmalar arasında da yer aldığını ifade ederek "Pamyağ Gıda ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti.; 1996 yılında kurulmuş olup, faaliyetine pamuk çiğidinden ham pamuk yağı ve pamuk küspesi üretimi ile başlamıştır. 1998 yılında ise rafine tesisini kurarak, nötralize pamuk yağı ve yemeklik rafine yağı imalatına da başlamıştır. Bu tarihten itibaren kendi markaları olan Belkıs ve Karam Yağ'la ile yemeklik rafine yağ sektöründe yerini almıştır. Elbette en büyük hedefimiz dünya pazarlarında ki pazar payımızı artırmak ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır" dedi.

Vali Kemal Çeber'de böyle modern bir üretim tesisinin bölgede yer almasının gerek Gaziantep gerekse Güneydoğu Anadolu Bölgesi için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek çalışmalarından dolayı Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'u kutladı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Gaziantep Valisi Kemal Çeber Pamyağ tesislerinde incelemeler yaptı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.