Silifke TSO, IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne hazırlanıyor

Silifke TSO, IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne hazırlanıyor
Silifke TSO, IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne hazırlanıyor

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Acapulco Resort & Convention Hotel, Girne-KKTC‘de gerçekleştirilecek.

 

Silifke TSO da yapılan açıklamaya göre, Liderlik Akademisi, iş dünyasının sahadaki temsilcileri ile akademisyenlerin bir araya geldiği, bilgi ve deneyim aktarımı ile etkileşimin gerçekleştiği bilgi şölenidir ve bu doğrultuda atılmış ülkemizin en önemli Üniversite-Sanayi İşbirliği adımlarından birini oluşturuyor.

 

 

IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne TOBB’a bağlı Oda ve Borsa’ların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Meclis Üyeleri, Kadın/Genç Girişimci Kurulları, Genel Sekreterler, Akreditasyon Sorumluları ve oda-borsa personeli ile girişimciler ve işletme yöneticileri katılım sağlıyor.

 

 

Liderlik, Girişimcilik ve Yönetim öncelikli olmak üzere Sosyal Bilimler alanlarında çalışma yapan bilim insanları ile iş dünyasının buluşturulması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Ayrıca, sunulan eğitimler ve faaliyetlere ilgi duyan tüm iş insanlarının ve kişisel gelişimine önem veren tüm bireylerin katılımına açık olduğu ifade edildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.