İş Arayanlara ‘Yakında İş Bulma Kolaylığı

İş Arayanlara ‘Yakında İş Bulma Kolaylığı
İş Arayanlara ‘Yakında İş Bulma Kolaylığı
’isbul.net’ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezer, uzak mesafeler ve trafik nedeniyle iş hayatında ciddi bir verim kaybı olduğunu belirterek iş arayanlara yakında iş bulan yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı.

’isbul.net’ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezer, “Dünya’nın nüfus açısından sayılı kentlerinden İstanbul’un trafiği, iş yeriniz uzaktaysa işe gidip gelmek büyük problemdir. ’isbul.net’in yenilenen ara yüzündeki ’Yakınımda İş Bul Özelliği’ ile İstanbullular rahat bir nefes alacak. ’Yakınımda İş Bul’ özelliği ile iş arayan adaylara en yakın işi hızlı bir şekilde bulmasına imkan sağlayacağız. Yeni uygulamamızla Kullanıcılar kilometre bazında en yakın olan iş ilanlarını görüntüleyebiliyor ve ilanlara en hızlı şekilde başvuru yapabiliyor” dedi.

Gezer, küresel ekonomik krizin dalgalarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisinin görüldüğünü, ancak 1 Kasım tarihinden sonra Türkiye’de yapılan genel seçimlerin ardından bu dalganın kırıldığını belirterek “’isbul.net tamamıyla ihtiyaçtan ve sektörde ciddi eksikleri kapamaya yönelik olarak ortaya çıktı.Başta büyükşehirler olmak üzere, Türkiye’nin her noktasına hizmet vermeyi sürdüren ’isbul.net’ hedeflerine ulaşmayı başararak grafiğini yükseltti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.