Gaziantep Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Yılmaz YMMO’yu ziyaret etti

Gaziantep Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Yılmaz YMMO’yu ziyaret etti
Gaziantep Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Yılmaz YMMO’yu ziyaret etti

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN; Gaziantep Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Metin Yılmaz ile yardımcısı Bahadır Karakaş Yeminli Mali Müşavirler Odası (YMMO) Başkanlığını ziyaret etti.

Grup Başkanı Metin Yılmaz ile yardımcısı Bahadır Karakaş’ı, YMMO Başkanı Mehmet Tekin Alpay, yardımcısı Cengiz Kalfe ile yönetim kurulu üyeleri oda binasında karşıladı.

Ziyaret sırasında yeminli mali müşavirlerin maliye açısından önemli görev yaptığını vurgulayan grup başkanı Metin Yılmaz maliye, devleti var eden kurumların olmazsa olmazı olduğunu açıkladı.

YMMO Başkanı Mehmet Tekin Alpay bugün devlet kurumları içerisinde en güveniliri maliye olduğuna işaret etti. Aynı zamanda tonolojiyi üst seviyede en hızla kullanan ve bu anlamda kendini sürekli yenileyen kurumun yine maliye olduğuna vurgu yapan Alpay, meslek mensupları olarak maliye açısında önemli görev üstlendiklerini ifade etti.

Hatay’dan Gazinatep’e atanan grup başkanı Yılmaz, Gaziantep’in güzel bir kent olduğunu ancak çok pahalı bir şehir olduğuna da vurgu yaptı. YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.