Başkan Fatma Şahin Kursan A.Ş’yi ziyaret etti

Başkan Fatma Şahin Kursan A.Ş’yi ziyaret etti
Başkan Fatma Şahin Kursan A.Ş’yi ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in köklü sanayi kuruluşlarından Kursan A.Ş.’yi ziyaret ederek, fabrikada incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, yemekhanede çalışanlarla birlikte yemek yedi ve sohbet etti.

Başpınar 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren köklü firmalardan Kursan Plastik A.Ş.yi ziyaret eden Başkan Fatma Şahin’i Kursan Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever ve Mesut İşsever ile fabrika yetkilileri karşıladı. Büyükşehir Belediyesi'nin üst yöneticileri ile birlikte Kursan A.Ş fabrikasını ziyaret eden başkan Şahin’in ziyaretinden büyük memnuniyetinden duyan firma yetkilisi İşsever ailesi, Şahin ve ekibine teşekkür etti.

35 YILDIR ÜRETİYOR

Başpınar OSB’de 1984 yılında sentetik dokuma kumaş ve çuval üretimiyle faaliyet göstermeye başladıklarını ifade erden Kursan Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever, şöyle dedi:

700 KİŞİYE İSTİHDAM İMKANI

Ekonomiye ve istihdama destek amacıyla yaklaşık 35 yıldan buyana üretim yapan Kursan kendi alanında başta teknoloji olmak üzere sürekli yenilikler yaparak sektördeki iddiasını sürdürüyor. Şirketin bünyesinde 700 kişiyi istihdam etmekten ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden İşsever, yaşanan bir takım sıkıntılara rağmen üretime ara vermeden devam ettiklerine vurgu yaptı.

ŞAHİN ÜRETİM VE İSTİHDAMI ÖNEMSİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise burada yaptığı değerlendirmesinde, Kursan A:Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever ve Kursan ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Şahin, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın ülke kalkınmasındaki önemini anlattı. Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak Organize Sanayiye yönelik Kuzey Şehir ve Gaziray projeleriyle ilgili bilgi vererek, "Organize Sanayiyi çok önemsiyoruz. Yatırımı, üretimi, istihdamı çok önemsiyoruz. Çünkü yatırım olmadan, üretim olmadan, istihdam olmadan milli gelirimiz artmaz. Milli gelirimiz artmadan da huzur ve refah artmaz" diye konuştu. YENİ ÇİZGİ 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.