Elazığ’da eğitime ara verildi

Elazığ’da eğitime ara verildi
Elazığ'da dün gece saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışından dolayı bugün eğitim ve öğretime ara verilmişti.

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildi.

Elazığ'da dün gece saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışından dolayı bugün eğitim ve öğretime ara verilmişti. Kar yağışının devam etmesi ve hava sıcaklıklarının eksinin altında seyretmesi nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "21 Şubat 2025 Cuma günü karın ilimizde devam etmekte oluşu, aşırı buzlanma ihtimali nedeniyle vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okul ve kurumlarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir.

Ayrıca kamu kurumlarında görev yapan malul engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

NOT:

YENİ ÇİZGİ HABER'den

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.