ÇYDD hayırsever Özpekmezciyi mezarı başında andı

ÇYDD hayırsever Özpekmezciyi mezarı başında andı
ÇYDD’nin Gaziantep Şubesi Başkanı Dr. Gönül Çakmak, beraberindeki öğrenci ve aileleri ile birlikte hayırsever Mahmut Özpekmezci’yi mezarı başında andılar.

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziantep Şubesine (ÇYDD) 33 dükkân ile bankadaki parasını öğrencilerin eğitimi için vasiyet eden hayırsever Mahmut Özpekmezci’nin ölüm yılında mezarı başında anma düzenlendi.

ydd-dernegi-gaziantep-subesi-1.jpg

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla fakir lise ve üniversite öğrencilerine burs ve eğitim desteği veren ÇYDD’nin Gaziantep Şubesi Başkanı Dr. Gönül Çakmak, beraberindeki öğrenci ve aileleri ile birlikte hayırsever Mahmut Özpekmezci’yi mezarı başında andılar.

ÇYDD Şube Başkanı Dr. Çakmak, Mahmut Özpekmezci'yi ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarı başında andıklarını belirterek, “Bu yüce gönüllü, iyiliksever insan adına lokma dağıttık. Dileğimiz onun isteği olan Çağdaş, Atatürk ilkelerini özümsemiş çocuklar yetiştirmek. Bu amaçla tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Eğitim gönüllüsü örnek hayırsever insan Mahmut Özpekmezci'nin anısına saygıyla, ışıklar içinde uyusun diyoruz. Yıldızlar yoldaşı olsun” dedi. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum