Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttuğu kızını ve torununu öldürdü

Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttuğu kızını ve torununu öldürdü
Bir husumetten dolayı cinayeti işlediği iddia edilen zanlı, olaydan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi

Adana'dan Eskişehir'e gelen bir kişi, 31 yaşındaki kızını ve 7 yaşındaki torununu sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Olay, bu sabah saatlerinde ilçesi Emek Mahallesi Yanartaş Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adana'dan Eskişehir'e gelen O. N.K., işe gitmek için evinden çıkarak otomobile binen 31 yaşındaki kızı M. K.'ı ve yanındaki 7 yaşındaki torunu A. K'ı yanında bulundurduğu tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan M. K. otomobilin içinde, kaçmayı deneyen A. K.ise yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybetti.

Kızıyla arasındaki henüz öğrenilemeyen bir husumetten dolayı cinayeti işlediği iddia edilen O.N. K., olaydan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan O. N.K., tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. ESKİŞEHİR (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.