Şanlıurfa’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlıları yakalandı

Şanlıurfa’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlıları yakalandı
Şanlıurfa’da 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlıları yakalandı

 

Şanlıurfa’da bir otomobile düzenlenen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 2 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 12 Ekim’de Şanlıurfa -Mardin karayolu üzerinde yaşandı. Otomobilde seyir halinde olan Bedih Zenciroğlu ile oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Bedih Zenciroğlu olay yerinde hayatını kaybederken oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu ise ağır yaralandı.

Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, saldırıyı gerçekleştirenlerin F.T. ve K.K. olduğunu belirledi. Zanlılar, jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

İhlas Haber Ajansı (İHA),) tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Çizgi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Çizgi Gazetesi değil, haberi geçen ajanstır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.