İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Üniversiteli kız Devlet korumasında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Üniversiteli kız Devlet korumasında
Ordu Üniversitesi öğrencisi F.A., dün akşam sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, 1 yıl önce tanışıp, arkadaş olduğu 2 erkek tarafından cinsel istismara uğradığını tehdit edildiğini söylemişti. Şimdi devlet korumasında polis suçlular peşinde.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda cinsel istismara uğrayıp, çıplak videolarının çekildiğini ve bir yıldır tehdit altında korkuyla yaşadığını söyleyerek yardım isteyen üniversite öğrencisinin yardım çağlığı sonunda duyuldu.

Üniversiteli Fatma'nın çığlığını duyuldu koruma altına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, gün içerisinde sosyal medyada yaptığı yayında cinsel istismara uğrayıp, çıplak videolarının çekildiğini ve 1 yıldır tehdit altında korkuyla yaşadığını söyleyerek yardım isteyen üniversite öğrencisi F.A.'nın (19) bulunduğu adreste götürülerek devlet korumasına alındığını duyurdu. Yerlikaya, iddialarla ilgili araştırma başlatıldığını belirtti.

Uğradığı işkenceyi gözyaşlarıyla anlatmıştı

Ordu Üniversitesi öğrencisi F.A., dün akşam sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, 1 yıl önce tanışıp, arkadaş olduğu 2 erkek ile yanında kız arkadaşı ile İstanbul'a gittiklerini, kulüpte alkol aldıktan sonra sızınca otel odasına götürülüp, cinsel istismara uğradığını ileri sürdü.

F.A., kimliği, cüzdanı, cep telefonunun alındığını, baygın halde çıplak videolarının çekildiğini, bu videolarla tehdit edildiğini iddia etti. Kimlik bilgileri ile dolandırıcılık yapıldığını aktaran F.A., 1 yıldır tehdit altında korku ile yaşadığını anlatarak, yardım istemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.