Gaziantep'te fenalaşan kişi yol kenarına bırakıldı

Gaziantep'te fenalaşan kişi yol kenarına bırakıldı
Gaziantep'te fenalaşan kişi yol kenarına bırakıldı
Gaziantep'te fenalaşan kişi yol kenarına bırakıldı

17 Haziran günü saat 19.30 sıralarında, Ocaklar Mahallesi 16. Cadde üzerinde yaşanan olayda, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Gaziantep’e giden Halil Cengiz (25), şehir girişinde, bindiği plakası ve sürücüsü belirlenemeyen minibüsün içinde fenalaştı.

FENALAŞAN ŞAHSI DUVAR KENARINDA BIRAKTI

Fenalaşan şahsı, hastaneye götürmesi gereken sürücü bunun yerine yol kenarında durarak otomatik kapıyı açtı. İçerideki başka bir şahıs, fenalaşan Halil Cengiz’i sürükleyerek minibüsten indirip duvar dibine yasladı. Bir süre bekleyen minibüs, daha sonra olay yerinden uzaklaşırken yaşananlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

UZUN SÜRE KİMSE YARDIM ETMEDİ

Çevredeki vatandaşlar, duvar dibine bırakılan ve can çekişen gence uzun süre yardım etmedi. Yaklaşık yarım saat duvar dibinde duran genci yoldan geçen bazı duvarlı vatandaşlar fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık görevlileri şahsın başında beklerken ambulanstan inen bayan sağlık görevlisi, hastanın yanına bile gitmeden tekrar ambulansa binerek oturdu. Daha sonra yaka paça kaldırılan genç, ambulansa konularak hastaneye götürüldü.

KALP KRİZİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan olay ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Halil Cengiz, yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 4 saat yoğun bakımda kalan şahıs, gece saat 00.03 sıralarında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

BABA 'KUSUR VAR' DEDİ

Baba Suphi Cengiz, oğlunun ölümünde sağlık görevlileri de dahil olmak üzere birçok kişinin kusuru olduğunu iddia ederek haklarını arayacaklarını belirtti. Yaşananların insanlık dışı olduğunu belirten baba Suphi Cengiz, "Olay şöyle gelişiyor, Halil Cengiz benim oğlumdur. İzmir’de biz mevsimlik işçi olarak biz çalışmaya gitmiştik. 45 gün sonra buna 4 yıl 2 ay bir ceza geldi. Bunalıma girdi. Oradan da çekti Gaziantep’e geldi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.