Gaziantep Cezaevinde tutuklu olan Doktor Bekir Çelik intihar etti

Gaziantep Cezaevinde tutuklu olan Doktor Bekir Çelik intihar etti
Gaziantep Cezaevinde tutuklu olan Doktor Bekir Çelik intihar etti

 

GAZİANTEP –YENİ ÇİZGİ: Gaziantep’te miras anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan kuzenleri ile arasında çıkan kavgada bir kuzenini silahla öldüren diğer 2’sini de yaralayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bekir Çelik cezaevinde intihar etti.

 

Bu yıl mayıs ayı ilk haftasında Gaziantep Doktorlar Sitesi’nde meydana gelen olayda tarafların ifadelerine göre, Araban ilçesinde ikamet eden Çelik aileleri arasında devam eden miras anlaşmazlığı nedeniyle olay günü Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bekir Çelik’in muayenehanesine gelen kuzenleri Enes ve Mehmet Ç. tarafından darp edildiği, daha sonra Dr Çelik’in sitenin önüne inerek polis ve ambulans beklerken, bu sefer kuzeni Alaaddin Ç., Enes ve Mehmet Ç.’nin tekrar saldırısına uğrayarak darp edildiği ileri sürüldü.

 

Dr Bekir Çelik ise bu sırada üzerine et satırı ile geldiğini iddia ettiği Alaattin Ç. ile diğerlerine ateş ettiği, Alaattin Ç’nin kafasına isabet eden kurşun ile öldüğü, diğerlerinin yaralı olarak olay yerinde kaçtığı, kendisinin de polise silahı ile birlikte teslim olduğu belirtildi.

 

DOKTOR CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

Gaziantep Cezaevinde yaklaşık 7 aydır tutuklu bulanan ve müebbet hapisle yargılanan Doktor Bekir Çelik’in Cezaevi’nde kendini asarak intihar ettiği iddia ediliyor.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.