Esnaf kefalet başkanı Yemişen\'i öldüren katil zanlısı yakalandı

Esnaf kefalet başkanı Yemişen'i öldüren katil zanlısı yakalandı
Esnaf kefalet başkanı Yemişen\'i öldüren katil zanlısı yakalandı

Gaziantep'te Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Yemişen'i makamında pompalı tüfekle vurarak öldüren eski damadı ve babası yakalandı. Yakalanan katil zanlısı ile babası, zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar Yemişen (59), makamında husumetli olduğu eski damadı Orhan S. (35) ile tartıştı.

Tartışma sırasında Orhan S., eski kayınbabası Mehmet Yaşar Yemişen'e pompalı tüfekle ateş etti. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Yemişen hayatını kaybederken, katil zanlısı eski damat ise kaçtı.

 

Yakalanan katil zanlısı ile babası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi

Eski kayınbabasını öldürerek olay yerinden kaçan Orhan S. ile babası Ali S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Yakalanan katil zanlısı damat ile babası, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından zırhlı araçla adli makamlara sevk edildi.

Anlaşmalı boşanmışlardı 

Bu arada Katil zanlısı ile Yeşimen'in kızının bir süre önce anlaşmalı olarak boşanmalarına rağmen, Yaşer Yeişen'in planlı şekilde katledildiği belirtildi. 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.  İHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.