Değirmiçem Mahallesinde hırsızlar cirit atıyor

Değirmiçem Mahallesinde hırsızlar cirit atıyor
Değirmiçem Mahallesinde hırsızlar cirit atıyor

Değirmiçem Mahallesinde hırsızlar cirit atıyor

 

GAZİANTEP- YENİ ÇİZGİ:  Gaziantep’te hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların şehrin ortasındaki Değirmiçem başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

 

Şehitkamil ilçesi Değirmiçem Mahallesinde gece - gündüz demeden evlere ve garajlara rahatça giren hırsızlar, buralarda kıymetli olan ne varsa çalıyor. Mağdur olan vatandaşların şikayetleri ise polisin sadece tutanaklarında kalması ise hem tepki çekiyor, hem de dikkat çekiyor.

 

Değirmiçem Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın altındaki bir garajın kilidini sabah saat 07.00 sıralarında kırıp giren hırsızlar, burada 4 teneke zeytinyağını çalıp caddeye çıkartarak, saat 07.30 ‘da Bulvar ticari teksiyi çağırıp yükleyip, Şirinevler Mahallesine taşıdı. Aynı olayda, aynı yere bu sefer Kırsal Terminal Taksi ile ikinci kez gelen hırsızlar, bu sırada komşu bina sakinlerinin hırsızları görüp bağırması ile  olay yerini terk etti. 

BİR AY OLDU HIRSIZLAR BULUNMADI

Olayın üzerinde bir ay geçmesine rağmen halen hiçbir gelişme olmaması tepkiye yol açıyor.

Bu arada aynı binada 4. hırsızlık olayı olmasına rağmen faillerin belirlenememesi ise bina sakinleri ve komşuları tedirgin ediyor.

 

VALİLİK KONUYA DUYARLI OLMALI

Mahallede gece bekçileri ve polis devriyesinin olmasını söyleyen yurttaşlar, Valiliğin konuyla ilgili gerekli çalışmayı başlatarak bu sorun ve mağduriyetin önüne geçmesi, olayların faillerinin de biran önce yakalanmasını istediklerini aksi halde huzurlarının olmayacağını ifade etti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.