AKP’li Adil Karaismailoğlu, TBMM'deki skandal görüntülerini savundu

AKP’li Adil Karaismailoğlu, TBMM'deki skandal görüntülerini savundu
DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk atan AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu saldırının ardından ilk kez konuştu.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk atan AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu saldırının ardından ilk kez konuştu. Kendisini skandal sözlerle savunan Karaismailoğlu, "Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın TBMM’de yaptığı konuşmada “AK Parti hırsızlık yapıyor” ifadelerini kullanmasının ardından Meclis'te gerginlik çıkmıştı. AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Bozan'a yumrukla saldırmıştı.

Adil Karaismailoğlu, Bozan'a saldırmasının ardından utanç görüntüleri hakkında ilk kez konuştu.

Trabzon’da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılan Karaismailoğlu için utandıran saldırı anının görüntülerinin de yer aldığı bir video hazırlandı. Videonun ardından açıklama yapan Karaismailoğlu, kendini skandal sözlerle savundu.

“Sabrın bir sınırı oluyor” diyen Karaismailolu, “Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı” ifadelerini kullandı. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.