Adana'da Vahşi cinayet Babasının boğazını keserek öldürdü

Adana'da Vahşi cinayet Babasının boğazını keserek öldürdü
Adana'da Vahşi cinayet Babasının boğazını keserek öldürdü

Adana’da bir kişi, banyoda babasının boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde 5 katlı apartmanın 3. katından kavga sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açtırdığında Cabbar D. K.’nin boğazı kesilerek öldürüldüğünü gördü. Cinayeti ise oğlu S.K.’nin işlediği belirlendi. Banyoda babasının boğazını kestikten sonra evde bekleyen S.K. polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı, polis tarafından götürülürken kız kardeşi tepki gösterdi. Olay yerine gelen S.K.’nin eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna götürülürken, zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 

Adana’da geçtiğimiz perşembe günü de sulama kanalında torba içinde ceset bulunmuş daha sonra bu kişinin babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. ADANA (İHA)

 

İhlas Haber Ajansı (İHA),) tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Çizgi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Çizgi Gazetesi değil, haberi geçen ajanstır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.