Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayları mali müşavirlerle buluştu

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayları mali müşavirlerle buluştu

 

GAZİANTEP- Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Sevda Karaca ve Murat Sarısaç seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milletvekili adayları Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek, Oda başkanı Hakan Özseven ve üyelerle görüştü sorunlarını dinlediler.

 

Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası konferans salonunda gerçekleşen ziyarete Oda başkanı Hakan Özseven ile yönetim kurulu ve üyeler katıldı.

 

 “YENİ BİR YAŞAMI BİRLİKTE KURACAĞIZ”

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Sevda Karaca, görüşme sırasında yaptığı konuşmasında eşit özgür bir ortak gelecek vurgusu yaptı. Karaca,  “Bu üç gün tarihi seçim bakımından oldukça da önemli. Bu seçimlerde aslında bu mecliste sadece bir Cumhurbaşkanını seçmeyeceğiz milletvekillerini seçmeyeceğiz; aynı zamanda nasıl bir ülkede yaşamak istediğimizi, nasıl bir gelecek hayal ettiğimizi hep birlikte belirleyeceğiz. Biz istiyoruz ki zenginin daha zenginleştiği, fakirin daha da fakirleştiği bir ülke ortamını birlikte değiştirelim; adalet ve hukukun üstünlüğünü birlikte sağlıyalım” diyerek sözlerine başladı.

Etkili bir muhalefeti örgütlemek için birarada olduklarını belirten Karaca, “Şuna oy veren buna oy veren ayrımı yapmadan bu ülkede hukukun adaletin eşitliğin özgürlüğün herkesin ihtiyacı olduğu gerçeğiyle buluşmalar yaptık ve gördük insanların değişime çok ihtiyacı var. Değişimin anahtarının da özellikle gençlerde ve kadınlarda olduğunu bir yandan da önümüzdeki böylesi bir umudun hep birlikte büyütüldüğü dönem olduğu ortaya çıktı” diye ifade etti. .

 

“ORTAK BİR GELECEĞİ OLUŞTURMA MÜCADELESİ VERİYORUZ”

Seçim mücadelesinden öte bugün Türkiye'de ortak bir geleceği oluşturma mücadelesi verdiklerini belirten Yeşil Sol Parti Milletvekili Adayı Murat Sarısaç, “Gün geçtikçe de genişledik. Tabii bu halen, ülke şartlarında çok daha çaba gerektiren bir durum.  Türkiye'nin geleceğini, gençleri, kadınları, birlikte yaşanır,  ortak eşit yaşamın koşullarını oluşturma mücadelesi veriyoruz. Burada şahıslar değişebilir, isimler değişebilir ama ittifakın asıl amacı budur.  Birlikte yaşama inancından vazgeçmedik” dedi.

 

SOSYAL ADALETİ SAĞLAYAN VERGİ YASASI İSTİYORLAR

Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven konuşmasında özellikle taleplere değindi. Özseven, “3568 yasasının revize edilmesi gerek ama uzun sürecekse eğer 35.madde kaldırılsın istiyoruz” diye ifade etti.  

 

Öte yandan mali müşavirler tükenmek bilmeyen işlerle uğraştıklarını söyleyen Özseven,  ‘Mali tatil’in uygulanabilir olmasını istediklerini belirterek, “Tahsil ettiğimiz ücretlerde KDV meslektaşlarımızın cebinden çıkıyor. Ayrıca vergi yasalarını çöpe atalım; sosyal adaleti sağlayan yeni bir vergi yasası yapalım”  şeklinde konuşarak Yeşil Sol Parti Milletvekili adaylarına ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri