Yenilik Partisi’nden istifa edenler, İYİ Partiye katıldı

Yenilik Partisi’nden istifa edenler, İYİ Partiye katıldı

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  Gaziantep’te, Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki parti yöneticileri istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.

 

Üçoklar Mahallesi’nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantı ile Yenilik Partisi’nden istifa eden ve aralarında genel başkan yardımcısının da olduğu çok sayıda parti yöneticisi ve partili İYİ Parti ye katılım sağladı.

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, istifa ederek partilerini tercih eden yurttaşlara teşekkür ederek, İYİ Parti ailesinin Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de hızla büyüdüğünü söyledi. www.yenicizgihaber.com

 

Bir yandan seçim çalışması, diğer yandan partiye üye kayıtlarının aralıksız devam ettiğini söyleyen il başkanı Başaran, yurttaşlara çağrı yaparak “Zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi birlikte inşa etmek için sen de aramıza katıl” dedi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ne Sayın Erdoğan’a, ne ucube sistemine ne de “kadro” diye yutturmaya çalıştığı beceriksiz kabinesine mecbur değil.

İnsanlarımızın vicdansızca fakirleştirildiği, milletimizin insafsızca kutuplaştırıldığı, devletimizin şuursuzca güçsüzleştirildiği ucube döneme son vermeye az kaldı”  dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri