Vitamin deposu Peyniri yıllarca yanlış tüketiyormuşuz

Vitamin deposu Peyniri yıllarca yanlış tüketiyormuşuz

Günün her saatinde tadına doyamadan yediğimiz peynirin doğru yenmezse ölümcül tehlikelere neden olabileceğini biliyor muydunuz? Her derde deva, sağlık deposu peynir bol çeşitliliği ile birçok kişinin en sevdiği lezzetlerden birisi. Fakat peynir yemeden önce dikkat etmeniz gereken birkaç madde ve bilmeniz gereken bazı önemli konu var!

 

Posta da yer alan hare göre, Peynir yemeği çok seviyor fakat peynirin hangi koşullarda nasıl saklanacağını, kesileceğini ya da hangi peynirin nasıl seçileceğini bilmiyorsanız sizi bu konuda biraz aydınlatalım.

 

BUZDOLABINDA YANLIŞ SAKLIYORUZ

 

Peynir sünger gibidir. Çevresindeki kokuları içine çeker, içinde depolar. Yani peyniri buzdolabında saklarken bir yandan da çevresindeki diğer yiyeceklerin kendi kokularını peynire geçirmesine izin veriyor olabilirsiniz.

 

Çözümü ise çok basit. Öncelikle peyniri sıkı plastik ambalajından kurtarın ve onu parşömen gibi gözenekli bir malzemeyle paketleyin. Böylelikle hem peynir nefes alacak hem de buzdolabındaki diğer nahoş kokuları içine çekmeyecektir. Zira peynire yeteri oksijen sağlamazsanız hızla kurur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri