Urfa’da iki ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı

Urfa’da iki ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı

Urfa’da iki ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı

 

 

FIRAT KÖPRÜSÜ'NDE ZİNCİRLEME KAZA: 4 YARALI

Şanlıurfa-Adıyaman karayolu üzerinde bulunan Fırat Nehri Köprüsü'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun Fırat Nehri Köprüsü'nde meydana geldi. Toplam 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Jandarma ekipleri, araçların olay yerinden kaldırılmasını sağladıktan sonra yolu yeniden trafiğe açtı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

SİVEREK'TE 2 AYRI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Urfa’da diğer kaza Siverek ilçesinde, 2 ayrı yerde meydana geldi ve bu kazalarda 6 kişi yaralandı.

İlk kaza Siverek-Çermik yolunun birinci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücüleri öğrenilemeyen 12 AAC 786 Plakalı araç ile 63 ABM 017 Plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobillerde bulunan Ersin G. Mahmut L. Halil M ve Haydar A. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İkinci kaza öğle saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 2'inci kilometresinde meydana geldi Ahmet İ. yönetimindeki 63 N 1559 plakalı otomobil henüz belirlenmeyen bir nedenle takla attı. Yolun ortasında bulunan refüjlere çıkan ve yan yatan otomobilde bulunan sürücü Ahmet İ. ile birlikte Saadet İ. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri aldı.

Her 2 kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri