Toroslar Belediyesinin "Mahallede Temizlik Var" Kampanyası, devam ediyor

Başkan Yıldız: "Gelecek Nesillere Daha Temiz Bir Çevre Bırakmak İçin Bu Dayanışmamızı Sürdüreceğiz"

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: Toroslar Belediyesinin "Mahallede Temizlik Var" Kampanyası, 12'nci haftasında Çağdaşkent Mahallesi'nde devam etti. Dayanışmanın en güzel fotoğraf karesinin verildiği kampanyaya çocuklar ve gençler de yoğun ilgi gösteriyor.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte sokakları, parkları ve yeşil alanları tek tek gezerek çalışmalara destek veren gençler, bu çalışmanın içerisinde yer almanın mutluluğunu dile getirdi.

Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle halkının da destek verdiği kampanya ile çevre bilinci farkındalığı oluşturuluyor.

Temiz çevrenin hepimizin sağlığı ve geleceği açısından önemine değinen Başkan Yıldız ise temizlik seferberliğine katılarak destek veren herkese teşekkür etti. www.yenicizgihaber.com

"Konteynerler yenilendi, araç sayısı artırıldı"

"Mahallede Temizlik Var" kampanyası ile çevreyi temiz tutma hassasiyetinin arttığını belirten Başkan Yıldız, "Kampanyamızın 12'nci haftasında Çağdaşkent Mahallemizi temizliyoruz. Çağdaşkent Mahallesi, yeni yerleşim alanı olması nedeniyle sorunlarını aşmış, konutların ve sokakların diğer mahallelere göre daha düzenli olduğu bir mahalledir. Bundan sonra çok daha güzel olacak. Çünkü muhtarımızla, mahalle sakinlerimizle ve gençlerimizle beraber burada temizlik hassasiyeti için bir araya geldik. Her zaman söylüyorum. Temiz olmanın birinci koşulu kirletmemek. Ben gerek Çağdaşkent Mahallemizde gerek tüm mahallelerimizde halkımızın bu konuda artık daha duyarlı davrandığını görüyorum. Kirletmeyeceğiz ki daha temiz yaşayalım. Biz de kirlenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Mahallelerde konteynerlerin yenilendiğinin, araç gereç sayısının artırıldığının bilgisini veren Başkan Yıldız, "Konteynerlerimizi yeniliyoruz, bütün mahallerimize yerleştireceğiz. Araç, alet edevat sayımızı artırıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze dair ciddi bir tahkimat yaptık. Kentimize yeni süpürme araçları kazandırdık. Bundan sonra mahallelerimiz, sadece çalışanlarımızın marifetiyle değil aynı zamanda makine ve araç marifetiyle de süpürülecek. Daha temiz bir Toroslar'ı hep beraber yaratmak için çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Muhtar Dağdelen: "çevremizi temiz tutalım"

Temizlik seferberliğine katılan ve destek veren Çağdaşkent Mahallesi Muhtarı Serminaz Dağdelen ise çevre temizliğinin önemini vurgulayarak, "Daha temiz bir çevre için çöplerimizi çöp bidonuna atalım" çağrısında bulundu. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri