Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden'e ziyaret

Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden'e ziyaret

 

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: TGC Gaziantep Temsilcisi ve Yeni Çizgi Gazetesi ailesi olarak bir süre önce trafik kazası geçiren Toroslar İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden’e Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Gaziantep Temsilcisi Bekir Şahin ve Yeni Çizgi Gazetesi haber müdürü Aysel Şahin olarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

 

Mersin’deki ziyaretlerimiz fırsat buldukça devam ederken, bu kez 3 Mart’ta trafik kazası geçiren Toroslar İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, Atatürk çiçeği hediye ettik. Başkan Gülden en sevdiği çiçek olduğuna vurgu yaparak kabul etti.

 

Yeni Çizgi Gazetesi ailesi olarak her seferinde bizleri büyük bir samimiyet ve sevgi ile karşılayan belediye başkan yardımcısı Şeyda Gülden’i elden olmayan nedenlerden dolayı geçmiş olsun ziyaretimizi geciktirsekte sn. başkan mazeretimizi ve özrümüzü hoş görü ile karşıladı.

 

Başkan Yardımcısı Gülden geçirdiği o kazada sol ayak bileği kısmında kırıklar oluşmuş, Mersin Şehir Hastanesi’nde ayağında ameliyatlar olmuş ve tehlikeyi atlatmıştı.

 

Torosların çalışkan belediye başkan yardımcısı Gülden’e, geçmiş olsun dileklerimizi tekrar iletip, çalışmalarından başarılarının devamını dileyerek makamdan ayrıldık. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri