Tiryaki’ye ADD’den önemli görev

Tiryaki’ye ADD’den önemli görev

 

Ayhan Tiryaki, bölgede 7 ildeki ADD’nin faaliyetleri ve bölgenin sorunlarını yakından takip edecek. Bu arada ADD GYK toplantısını Aralık ayında Gaziantep’te gerçekleştirme kararı aldı. Ayhan Tiryaki, aynı zamanda USİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gaziantep Temsilciliği görevini de yürütüyor.

 

Gaziantep’te GTO üyesi işadamı aynı zamanda ADD içerisinde uzun yıllar görev alan Ayhan Tiryaki, verilen görevin bilincinde olduğunu ve sorumluluk içerisinde çalışmaya devam edeceğini belirterek Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla birkez daha andığın ifade etti. Tiryaki, “Atatürk’ü anmak resimlerini ve heykellerini değil, onun ilke ve inkılapları üzerinde kılavuz yapıp kendimize önder yapmalıyız. Biz Atatürkün aydınlanma ve çağdaşlaşma çizgisinde hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ADD Genel Merke Yönetim Kurulu Üyesi olarak, bölge sorumlusu olarak görevlendirildiğini ve Gaziantep, K.Maraş, Adıyaman, Diyarbakır, Kilis, Ş.Urfa ve Şırnak illerinin kendisine bağlı olduğunu hatırlatan Tiryaki, “Bu şehirleri sık sık dolaşıp sorunları yerinde inceleyeceğiz. ADD’nin örgütlenmesini güçlendireceğiz” dedi.

 

ADD Adıyaman Şubesi’nin kongresin

geçtiğimiz günlerde tamamladıklarını ve Aslan Palalı’nın şube başkanı seçildiğini hatırlatan Tiryaki, “Önümüzdeki günlerde Şanlıurfaya temsilcilik açacağız. Ayrıca Gaziantep’in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında 28-29 Aralık tarihlerinde GYK ve Güneydoğu Bölge Toplantısını Gaziantep’te  çeşitli etkinliklerle gerçekleştireceğiz” diye ifade etti.  YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri