TGC Temsilcisi Şahin’den Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’a ziyaret

TGC Temsilcisi Şahin’den Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’a ziyaret

 

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Gaziantep Temsilcisi Bekir Şahin, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret ederek, TGC hakkında bilgi verdi. Başkan Tarhan ile Şahin, aynı zamanda günümüzdeki gazetecilik ve sorunlarıyla ilgili karşılıklı bilgi paylaşımında bulundu.

 

TGC Gaziantep Temsilcisi Bekir Şahin, Mersin Mezitli’de iki dönemdir başarılı bir belediye başkanlığı görevi yürüten, ilçeye her alanda önemli hizmetler kazandıran ve bu hizmetlerin birçoğunu ödüller ile taçlandıran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Tarhan’a teşekkür eden TGC Temsilcisi gazeteci Şahin, Türkiye’nin en eski medya örgütünün TGC olduğuna dikkat çekerek, “TGC, 1946 yılında kurulan ilk başkanı da Sedat Simavi olan ilk medya kuruluşudur. TGC bünyesindeki üyeler arasında, Türkiye’de başarılı çalışmalarıyla iz bırakan çok önemli basın mensupları yetişmiştir.

Bugünde köşe yazısı, araştırma ve habercilik alanlarında başaralı gazetecilikleri ile bilinen medya mensupları TGC üyesidir. TGC, aynı zamanda kendi sektörü içerisinde en çok üyeye sahip, büyük bir medya kuruluşudur. www.yenicizgihaber.com

 

TGC, daha bilinçli, daha sağlıklı habercilik yapılabilmesi için meslek mensuplarına yönelik eğitim seminerleri düzenleyerek, sektöre kalite katma çabasındadır. Bu tür eğitim seminerlerine yurt genelinde birçok şehirde verildiği gibi devam da etmektedir” dedi.

Türkiye’de yaşanan enflasyon, hayat pahalılığı her sektörde olduğu gibi basın sektöründen de önemli sıkıntılara yol açtığını hatırlatan TGC Temsilcisi Şahin, gazete, televizyon, dijital yayın yapan haber siteleri ve radyoların ayakta kalma mücadelesi verdiklerine vurgu yaptı.

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, TGC Temsilcisi Şahin’e yeni görevinden dolayı başarı dilerken, ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Basının önemli bir kamu hizmeti verdiği, yaşanan hayat pahalılığından dolayı her sektör, her kurum, kuruluş gibi basınında olumsuz etkilendiğini bildiklerini ifade eden Başkan Tarhan belediye olarak, olanaklar ölçüsünden basına ilan ve abone olarak destek verdiklerini, tarafsız özgür basına ülkenin ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri