Tarsus’ta CHP’de örnek davranış, 1033 ailenin su faturasını ödediler

Tarsus’ta CHP’de örnek davranış, 1033 ailenin su faturasını ödediler

 

MERSİN-BEKİR ŞAHİN; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe yöneticileri ile Tarsus Belediye Meclisi üyeleri ve bazı partililer, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların faturalarının ödenmesi için “Askıda Fatura” kampanyasına destek verdi. Partinin yöneticileriyle meclis üyeleri örnek bir dayanışma göstererek, 1033 ailenin su faturasını ödeyerek aileleri mutlu etti.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal,  Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Kuru, CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile yöneticileri ve Tarsus Belediye Meclis üyeleri, kampanyaya destek amacıyla topladıkları parayı MESKİ gişelerinden yatırdılar.

 

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİLER

Tarsus’ta CHP’lilerin bu örnek davranışıyla ilgili olarak CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal yaptığı konuşmada, koronavirüs salgınıyla birlikte paylaşma ve yardımlaşma duygularının toplumsal olarak artış gösterdiğine dikkati çekti. Korona virüs sürecini el birliğiyle aşmak istediklerini ifade eden ilçe başkanı Varal şöyle devam etti:

 

DESTEK SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

“Su faturasını ödeyemeyen ailelerle, ‘ben öderim’ diyenleri buluşturan Askıda Fatura kampanyasına CHP’li yöneticiler olarak destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CHP Tarsus ilçe örgütü ve parti üyeleri,  Meclis üyelerimizin, hayırseverlerin desteğiyle 1033 ailemizin faturasını ödedik. İçinde bulunduğumuz bu zorlu günlerin en kısa sürede son bulmasını diliyor, kampanyaya destek olan yöneticilerimize ve diğer hayırseverlere de teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. 

 

MUSALLA GÖNÜLLÜLERİDE  ASKIDA FATURA KAMPANYASINA DESTEK

Öte yandan benzer bir dayanışma Tarsus'ta Musalla Gönülleride Askıda Fatura kampanyası çerçevesinde destek geldi. Toplanan 6 bin lira ile 359 ailenin su faturası ödendi.YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri