Silifke’de işletme ve kooperatiflere farkındalık eğitimleri verildi

Silifke’de işletme ve kooperatiflere farkındalık eğitimleri verildi

 

MERSİN-BEKİR ŞAHİN: Silifke Ticaret ve Sanayi Odası projesi kapsamında Silifke’de bulunan işletme ve kooperatiflerin hizmet ve üretim sektörlerinde değişime açık algı, iletişim, diyalog, tutum ve davranış temelli farkındalıklarını arttıracak eğitimler verildi. Eğitimlere katılanlar birer sertifika ile onurlandırıldılar.

 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, Çukurova Kalkınma Ajansına (ÇKA) Teknik Destek alanında başvurusu yapılıp onaylanan “Gelişen Silifke'de Yerel İşletmeler ve Kooperatifler için Turizm Odaklı Kapasitenin Geliştirilmesi” konulu proje kapsamında yapılan eğitimler, firma ziyaretlerinde danışmanlık hizmetleri, sona erdi.

 

Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar’ın Proje hakkında değerlendirmesi şöyle;

“Turizm ve üretim sektörlerinde faal olan işletme sahipleri, çalışan ve yöneticileri, kooperatif mensupları ve buna yönelik ürün geliştirme, pazarlama ve süreç yönetimi danışmanlıkları,

Silifke’de bulunan işletme ve kooperatiflerin hizmet ve üretim sektörlerinde değişime açık algı, iletişim, diyalog, tutum ve davranış temelli farkındalıklarını arttıracak eğitimler verilmiştir.

Silifke TSO olarak, üyelerimizi ve işletme sahiplerini eğitici ve üretim konularındaki algılarını geliştirmek için bu tür projeler yapmaya devam edeceğiz.” dedi. 

 

Eğitimler sonucunda katılım sağlayan kişilere katılım sertifikaları TSO Başkan Nurettin Kaynar ve Proje Eğitmeni Cüneyt Örkmez tarafından taktim edildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri