Silifke TSO’da eğitim faaliyetleri sürüyor

Silifke TSO’da eğitim faaliyetleri sürüyor

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyeleri bilgilendirmeye yönelik eğitimlere bu hafta içerisinde iki ayrı eğitim ile devam ediyor. Eğitimler, yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşiyor.

 

 Silifke TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen bu haftanın ilk eğitim etkinliğinde katılımcılara "Dış Ticarette Hedef Pazar Yaratma Stratejileri" alanlarıyla ilgili eğitim verildi. Prof. Dr. Nejat Erk tarafından verilen eğitimde, üyelerin ticaret sırasında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları da konuşuldu.

Önceki gün tamamlanan Dış Ticarette Hedef Pazar Yaratma Stratejileri konulu eğitim sonarında, TSO Başkanı Nurettin Kaynar, Prof. Dr. Nejat Erk’e plaket vererek onurlandırdı.

 

İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI EĞİTİMİ VERİLİYOR

Bu haftanın ikinci eğitim semineri ise 24 Aralık 2021 tarihinde (Cuma günü) saat 20.00’de zoom platformu üzerinde verilecek. Uzaktan eğitim olarak gerçekleşecek olan bu eğitimin konusu ise İnsan Kaynakları Uygulamaları. Eğitime katılmak isteyenlerin www.sitso.org.tr adresinden başvuru yapabilecekleri bildirildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri