Silifke TSO işletmelere kriz yönetimi eğitimi verecek

Silifke TSO işletmelere kriz yönetimi eğitimi verecek

 

Silifke TSO işletmelere kriz yönetimi eğitimi verecek

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerini bilgilendirmeye yönelik eğitim programları kapsamında pandemi sürecinde ve sonrasında işletmelerin üretim ve pazar konularıyla ilgili online eğitim vereceği belirtildi.

 

Silifke TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, İnovatif düşünce ve fikir atölyesi eğitimleri kapsamında işletmeler için Pandemi Sonrasına Hazırlık ve Yeni Şartlara Uyum Eğitimleri verilmesi planlandı.

 

Buna göre, 14 Aralık Pazartesi günü eğitimci Cüneyt Örkmez tarafından verilecek olan eğitim saat 10.00’da başlıyor. 10.00-12.00 saatleri arasında Pandemi sonrası işletmelerin başarısını etkileşen yeni koşullar ve yeni başarı kriterleri neler olabilir? Konusu anlatılacak. Aynı zamanda katılımcılardan gelen sorunlar da yanıtlanacak.

 

Saat 14.00-16.00 arası “Kriz yönetimi ve değişim yöntemi” (krizi fırsata çevirme kayıt için odanın www.sitso.orf.tr adresine girilebileceği belirtildi.

 

14 Aralık Pazartesi günü internet ortamında uzaktan eğitime katılmak için başvuruların www.sitso.org.tr adresinden yapılabileceği kaydedildi. YENİ ÇİZGİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri