Sanayici Ateşsönmez’den 25 Aralık Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesi

Sanayici Ateşsönmez’den 25 Aralık Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesi

 

 

Gaziantep’in sevilen hayırsever işadamlarından Raif Ateşsönmez, 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne modern bir yoğun bakım ünitesi yaptırdı. Ateşsönmez ailesi böylece Gaziantep’e kazandırdığı eserlere bir yenisini daha eklemenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

 

Gaziantep’in sevilen işadamlarından Raif Ateşsönmez, 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne modern bir yoğun bakım ünitesi yaptırdığı ve bundan dolayı da 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Emin Türk teşekkür etti. Ateşsönmez’in yaptırdığı 7 yataklı yoğun bakım ünitesi modern bir şekilde yaptırılırken hastaneye ise yenilik getirmiş oldu.

 

Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ateşsönmez, 25 Aralık Devlet Hastanesi bünyesinde açılan 7 yataklı yoğun bakım ünitesini gezerek hastane başhekimi Mehmet Emin Türk’ten bilgi aldı. Başhekim Türk ve hastane yöneticilerine yoğun bakım ünitesinin yaptırılması sırasındaki ilgilerinden dolayı teşekkür eden Raif Ateşsönmez, bundan sonra da imkanlar ölçüsünde hayır işlerini aksatmadan devam ettireceklerini ifade etti.

 

Gaziantep’in başarılı sanayicilerinden Ateşsönmez Kimya’nın sahibi Ateşsönmez ailesi sanayi ve ticaretteki başarısını hayır işlerinde de sürdürüyor. Daha önce Ağrı’nın Tutak ilçesine bir ilkokul yaptıran ve Mayıs ayında da Beykent Mahallesi’ne 32 derslikli bir okul kazandırmak için Gaziantep Valiliği ile protokol imzalayan Ateşsönmez ailesi bu kez de sağlık alanındaki bir hayır işi ile gönülleri kazandı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri