Sanayici Ateşsönmez Ağrı’ya okul yaptırıyor

Sanayici Ateşsönmez Ağrı’ya okul yaptırıyor

GAZİANTEP- YENİ ÇİZGİ; Gaziantep OSB’de faaliyet gösteren Ateşsönmez Kimya’nın sahibi Raif Ateşsönmez Ağrı’nın Tutak İlçesi’ne 1,5 milyon değerinde ilköğretim okulu yaptırıyor. Öğrencilerin yaşadıkları zorlukları ve taleplerine duyarlı yaklaşan iş insanı Raif Ateşsönmez’in bu örnek davranışı büyük ilgi ve destek gördü.

Konuyla ilgili olarak Ateşsönmez yaptığı açıklamada ilçenin okulu olmayan ve öğrencilerin uzaktaki okula gitmek zorunda kaldığına yönelik isyanlarına, taleplerine, özlemlerine umut olmak istediğini ifade eden Ateşsönmez, Belediye Başkanı Bülent Duru‘nun bu talebini tereddütsüz kabul ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Bülent Duru'nun isteği ile Ağrı'nın Tutak ilçesinde 1.5 milyon değerinde ilköğretim okulu yapmayı kabul eden sanayici Raif Ateşsönmez, hiç bir devlet yetkilisi kendisine destek vermediğinden yakındı.

İş adamı Raif Ateşsönmez randevu talebi İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından kabul edilmediğini, buna rağmen konuyu Milli Eğitim Bakanlığı'na taşıyacağına vurgu yaptı.

Bu arada okul inşaatının temeli dualarla gerçekleşirken, öğrenci ve mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Temel atma törenine Devlet yetkililerinden, ilgili kurumdan, protokolden hiç kimsenin katılmaması ise hayırsever iş insanı Ateşsönmez’i üzdü.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar ise Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru'ya duyarlığından dolayı da teşekkür ederken, törene katılmayan yetkilileri ise eleştirdiler. YENİ ÇİZGİ 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri