Sahada Başkan var, Mezitli'de değişim var!

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, her sabah mesaisine ya halkın yanında ya da Mezitli'yi güzelleştiren saha ekipleri ile işe başlıyor.

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Mezitli Belediye Başkanı Tuncer Tece Deniz Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledii. Başkan Tuncer; "Daha modern ve yaşanabilir bir mezitli için çalışıyoruz"diye ifade etti.

Mezitli'nin her yerini dolaşan başkan Tuncer, yaptığı incelemelerde vatandaşlarla da sohbet ederek, onların taleplerini dinledi. "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmek ve Mezitli'yi her geçen gün daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi

Fen işleri müdürlüğü'nden hummalı çalışmalar sürüyor

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı noktalarında altyapı çalışmalarına devam ederken, Tece Deniz Mahallesi'nde de asfaltlama faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, mahallenin cadde ve sokakları yenilenerek daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

Mezitli Belediyesi, kentin her köşesine hizmet götürerek halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarına devam edecek. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri