Nizip İlçe Başkanı Bozfırat: Örgütler gençleşmeli

Nizip İlçe Başkanı Bozfırat: Örgütler gençleşmeli

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat seçimlerde Nizip’te parti olarak oylarını ikiye katladıklarını ancak, bekledikleri oyu alamadıklarını söyledi. Bozfırat, örgütlerin mutlaka gençleşmesi gerektiğini kaydetti.

 

Gaziantep’in taşra ilçeleri arasında en büyüğü Nizip olduğunu hatırlatan CHP ilçe başkanı Mehmet Bozfırat, 1.5 yıl önce göreve geldiklerini o sırada 700 olan üye sayılarının 2000 civarına çıkardıklarını belirterek, “Geldiğimiz günden buyana hem üye çalışmasına, hem de seçimlere çalıştık. Kadın ve gençlik kollarını aktifleştirdik. Oysa eskide parti çalışmalarına katılacak kadın bulunmuyordu. Kadın ve gençlik parti için önemli, olmazsa olmazımız. Bu nedenle gençlerin görev almasını, yönetimlerin gençleşmesini istiyoruz. Ayrıca kırgınlıkların büyük kısmını bitirdik. Şuan Nizip’te partimize halk tarafından ilgi var katılımlar oluyor” dedi. www.yenicizgihaber,.com

 

Nizip’in seçmen sayısı 86 bin civarında olduğunu hatırlatan Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, 2018 seçimlerinde Nizip’te CHP 8 bin 250 oy alırken, 14 mayıs 2023’te yapılan seçimde ise 14 bin 970 oy alarak, oyları yaklaşık 2 kat  artırdıklarını kaydetti. Hedeflerinin bu sayıyı yerel seçimde daha da artırmak olduğunu kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri