MMO Şube yönetimi görev bölümü yaptı

MMO Şube yönetimi görev bölümü yaptı

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi’nin olağan genel kurulunda yönetime seçilen üyeler arasında görev bölümü yapıldı. Şube başkanı olarak görevine devam edecek olan Aykut Kocalar “Çağdaş Mühendisler Grubu olarak göreve kaldığımız yerden devam etme yetkisi veren üyelerimize teşekkür ederiz. Şube yönetim kurulumuz, bilimin ve tekniğin ışığında, ilerici ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile görevine kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

 

MMO Gaziantep Şubesi’nin 12 Şubat tarihinde yapılan 14. olağan genel kurulda Aykut Kocalar başkanlığında tek liste ile yapılan seçimde şube yönetim kuruluna seçile üyeler arasında görev bölümü yapıldı. 

 

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi Başkanı Aykut Kocalar, “Geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü, çağdaş ve demokratik bir meslek odasına, meslektaşlarına ve mesleğine sahip çıkan, çağdaş yönetim anlayışımıza destek olan, seçimlere katılıp, bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç katan, işi, sağlığı veya farklı bir nedenden dolayı seçimlere katılamasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz  Yeni dönemin, mesleğimiz, meslektaşlarımız, Şubemiz, Odamız ve kentimiz adına, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olması temennisi ile daha etkin, daha güçlü bir Oda için, birlikte üretecek ve birlikte yönetecek yeni bir dönemin daha bizleri beklediği bilinci içerisindeyiz” dedi.

 

Seçim sonucunda göreve gelen Şube yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı. Böylece MMO Gaziantep şubenin yeni yönetiminin görev bölümü şöyle şekillendi:

 

Aykut KOCALAR        Başkan

Hamit ÖZTÜRKMEN  Başkan Vekili

Kemal KESKİN          Şube Sekreteri

Çetin KÜLAH              Şube Saymanı 

Eyüp ZENGİN            Üye

Sultan Büşra ARTAŞ   Üye

Salih ÇİLSAL              Üye

 

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Elvin YAĞIZLI              Y. Üye 

Özer PARLAK              Y. Üye

Hasan Ali ŞAHİN         Y. Üye

İbrahim YILDIZHAN     Y. Üye

Mehmet Ali ÖZTÜRK   Y. Üye

Mehmet DEMİR.           Y. Üye

Cumali Cemgil ŞEVİK  Y. Üye 

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri