Sanayici Mesut İşsever’in vefatı büyük üzüntü yarattı

Sanayici Mesut İşsever’in vefatı büyük üzüntü yarattı

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Eski Başkanı Durmuş İşsever’in oğlu, sevilen işadamı Kursan A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatın kaybetti. İşsever’in ölüm haberi sanayi ve iş dünyasında büyük üzüntüye yol açarken, ailesini ve sevenlerini acıya boğdu.

 

 

3 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Başarılı sanayici Mesut İşsever (54) yakalandığı amansız hastalık kansere karşı 3 yıldan buyana mücadele veriyordu. İstanbul’da tedavisi devam eden İşsever hastalığa karşı büyük mücadele verdi, ancak ilerleyen hastalıktan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. www.yenicizgihaber.com

 

Gaziantep’in sevilen işadamı Mesut İşsever’in cenazesi, Şifreci Camii’nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 

MESUT İŞSEVER KİMDİR?

Mesut İşsever 04-05-1967 yılında Gaziantep te doğdu. Gaziantep Lisesinde öğrenimini tamamladı.. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

1984 – 2007 yılları arasında Kursan Group’un çeşitli kademlerinde görev aldıktan sonra 2008 yılında yönetim kurulu başkanı oldu.  İşsever, Gaziantep Genç  İş Adamları  Derneğinin kurucu üyeliği, Gaziantep Tenis Kulübü  kurucu üyeliği,  Gaziantep Birleşik İş Adamları Derneğinin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı  ve Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonunun kurucu Yönetim kurulu başkanlığı ve TÜRKONFED  Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2017 yılına kadar bu görevlerde bulundu.

İşsever  7  yıl bir siyasi partide il 2. başkanlığı yaptı. Gaziantep Sanayi Odası Meclis Üyesi Evli ve 2 çocuk babası. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri