Kilis’te CHP’li kadınlardan Oğuztürk’e sert tepki; O sözleri size aynen iade ediyoruz

Kilis’te CHP’li kadınlardan Oğuztürk’e sert tepki; O sözleri size aynen iade ediyoruz

 

 

KİLİS- BEKİR ŞAHİN; Kilis CHP İl Kadın Kolları Başkanı Canan Çelebi, genel başkanları Kemal Kılıçdardoğlu’na ve CHP’li tüm kadınlara yaptığı seviyesiz, edepsiz, aşağılayıcı hakaret dolu sözler ifade eden Kilis Kent Konseyi Başkanı Fikret Oğuztürk’e sert tepki göstererek “Oğuztürk’e o sözleri aynen iade ediyoruz. Kimsenin tüm kadınların namus ve iffetleriyle oynamaya da hakkı yoktur” dedi.

 

 

Kilis Kent Konseyi Başkanı Fikret Oğuztürk’ün temsil ettiği makama yakışmayan açıklamalarına özelliklede kadınlara yönelik yakışıksız sözlerine tepkileri artarak sürüyor.

 

HAKARET VE İFTİRALARA GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Canan Çelebi yapığı açıklamada, Oğuztürkün Genel Başkanları Kemal Kılıçdardoğlu’na ve CHP’li ve tüm kadınlara yönelik seviyesiz, edepsiz, aşağılayıcı hakaret içerikli sözlerine kendisine aynen iade ettiklerini belirterek, “Kendisini tüm kadınlara karşı saygılı olmaya davet ediyoruz. Bizler kadınlar olarak her yerde, her konumda siyasi ve diğer tartışmalara her zaman açığız. Ama biz kadınlara yapılan hakaret ve iftiralara gereken cevabı vereceğiz. Bu durumdan haberdar olan tüm kadınlarımız sessiz kalmayacaktır. Bu tür hakaretler CHP’nin içinde de olsa asla izin vermeyeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.’

Atatürkçüler ve kadınlar olarak Türk kadınlarını baş tacı ederek minnettar olacağız. Kimsenin tüm kadınların namus ve iffetleriyle oynamaya hakkı yoktur ve kim olursa olsun CHP’li kadınlar olarak karşısında duracağız, durmaya da devam edeceğiz”  dedi.

 

OĞUZTÜRK DERHAL İSTAFA ETSİN

İl Kadın Kolu Başkanı Canan Çelebi, Oğuztürk’ün temsil ettiği makama yakışmadığını, hak etmediğini derhal görevden alınması gerektiğini belirterek, “Bizler Atatürkçü kadınlar olarak Kent Konseyi Başkanının bu görevi devam ettirmesini sakıncalı buluyoruz. Seviyesiz açıklama ve hakaretlerinden dolayı bu görevden derhal alınmalı yada istifa etmelidir. Kent konseyinde böyle bir insan olmaması Kilis için utanç vericidir. Ayrıca biz Kadınlar olarak korkmuyoruz, susmuyoruz, sinmiyoruz” diyerek tepki verdi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri