İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı

 

İstanbul’da beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından İstanbul için kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Şehrin yüksek kesimlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelerde hafif hafif etkisini göstermeye başladı.

 

İstanbul’da günlerdir beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Bugün sabah saatlerinden itibaren ise birçok ilçede etkili oldu. Araçların üstü tamamen beyaza bürünürken kar kalınlığı yer yer 30 santime kadar çıktı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün akşam saatlerinde sokakta yaşayan yurttaşları misafir evlerine götürmek üzere çalışmalara başladı.

 

Sokakta yaşayan yurttaşlar Zabıta ekipleri tarafından araçlarla alınarak beslenme ve barınma ihtiyaçlarının sağlanacağı misafir evlerine götürüldü.

 

'KİMSEYİ SOKAKTA BIRAKMAYACAĞIZ'

O anları sosyal medya hesabından paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

 

" Bu soğukta kimseyi sokakta, aç ve açıkta bırakmayacağız. Çeşitli sebeplerle sokakta kalan vatandaşların sağlık kontrollerini yapıp beslenme ve barınma ihtiyaçlarını sağladığımız yerlerde misafir ediyoruz. Sosyal ve psikolojik destekle iş ve sosyal hayata

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri