HKÜ Rektörü Dereli, MMO Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti

HKÜ Rektörü Dereli, MMO Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN;  Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, beraberindeki dekan ve öğretim görevlileri ile birlikte Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi’ni ziyaret ederek başkan Aykut Kocalar ve yönetim kurulu ile görüştü.

 

MMO Şube Başkanı Aykut Kocalar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile beraberdendik Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanifi Çanakçı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Körpe’nin ziyaretinden duydukları memnuniyetini ifade etti.

 

HKÜ ve MMO Şubesi yetkilileri görüşme sırasında, pandeminin eğitim sistemine etkileri, mühendislik eğitimi, ülke ve Gaziantep Sanayisi, Oda - Üniversite ilişkileri, Üniversite Sanayi ilişkileri vb. konularda karşılıklı görüş-alış verişinde bulunarak, işbirliği yönünde görüş birliğine vardılar

 

MMO Şube Başkanı Kocalar açıklamasına göre, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde bu yıl yeni açılan ve MMO’nun meslek disiplinleri içerisinde yer alan Makina Mühendisliği Bölümü ve Endüstri Mühendisliği Bölümü üzerine değerlendirmeler yapıldı. Yeni açılan bu bölümlerin Gaziantep ve sanayisi adına olumlu bir gelişme ve faydalı olması temennisinde bulunuldu.

 

Geçmiş dönemlerde 3 dönem (2004-2009) şube yönetim kurulu üyeliği yapan, İskenderun Teknik Üniversitesi Kurucu Rektörlüğü görevinden sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Türkay Dereli ve ekibinin ziyareti için teşekkür eden   başkan Aykut Kocalar, Dereli ve ekibine başarılar diledi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri