GSO’dan, GAÜN Rektörü Özaydın’a hayırlı olsun ziyareti

GSO’dan, GAÜN Rektörü Özaydın’a hayırlı olsun ziyareti

 

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İŞBİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özydın’ın yeni görevinde başarılı olacağına yürekten inandığını belirten Adil Sani Konukoğlu, “Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep sanayisini daha çok bir araya getirerek, Gaziantep ekonomisine daha fazla katkı sağlayıp, daha ileriye götürebilmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Gaziantep Sanayi Odası ve sanayici olarak Üniversitemiz ile geçmişten bu yana süregelen, arada kesintiye uğrayan işbirliğimizi daha da güçlendirerek devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

GAÜN BÜYÜK BİR DEĞER

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ise Gaziantep Üniversitesi’nin köklü geçmişi, akademik gücü ve öğrenci potansiyeli ile şehrimiz adına büyük bir değer olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “ Göreve yeni başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Arif Özaydın’ın vizyonu ve tecrübeleri ile çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanıyorum. Bu süreçte üniversite-sanayi işbirliğini de inşallah birlikte daha yukarıya taşımayı hedefliyoruz.”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Arif Özaydın, el ele vererek üniversite-sanayi işbirliğini daha da güçlendireceğini ifade etti.  YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri