Gaziantep’te elektrik mühendisleri kongre yapıyor

Gaziantep’te elektrik mühendisleri kongre yapıyor

 

Gaziantep’te elektrik mühendisleri kongre yapıyor

 

 

GAZİANTEP- YENİ ÇİZGİ: Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunu 26-27 Şubat tarihlerinde yapıyor. EMO Şube yönetiminin bir süredir elektrik zamlarına ve elektrik kesintilerine sesiz kalarak adeta seyretmesi ise tepkilere yol açıyor.

 

EMO Gaziantep Şube’nin bugün akşam saatlerinde, seçime saatler kala yaptığı yazılı açıklaması şöyle:

 

"Sayın Yazılı ve Görsel Basın Temsilcisi

Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu 26 Şubat Saat:13.30-17.30 arası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda  gerçekleştirilecektir.

Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

EMO Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu "

 

Bu arada EMO kendi sitesinde yaptığı  açıklamada ise seçimlerin 27 Şubat tarihinde 09.00-17.00 saatler arası şubemin karşısında bulunan Çözüm Akademi Okulunda yapılacağını duyurdu.

 Kesintilerede, zamlarada sessiz kaldılar 

Öte yanda EMO'nun, Türkiye’nin 6. büyük kentinde sık sık uzun süreli elektrik kesintilerine sessiz kalması dikkat çekerken,  aynı şekilde elektriğe genel olarak anormal oranlarda yüzde 50 ve yüzde 125'e varan kademeli zam yapılmasına sessiz kalması ise tepkiler yol açıyor. Yurttaşlar yaşanan ekonomik kriz i çerisindeysek faturaları ödemek zorunda kalarak hayatlarının zorlaştırılmasına ise tepkileri sürüyor. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri