Gaziantep’te Tilkiler Köyü Derneği’ne Eren Ovayolu başkan seçildi

Gaziantep’te Tilkiler Köyü Derneği’ne Eren Ovayolu başkan seçildi

 

GAZİANTEP-  AYSEL ŞAHİN: Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Eren Ovayolu seçildi. Başkan Ovayolu, Ovayolu, “Bu bayrak yarışında derneğimizin bayrağını daha üstlere çıkarabilmek için Yönetim kurulumuz olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

 

 

Şahinbey İlçesi Düztepe semtindeki dernek binasında gerçekleşene olağan genel kurul üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Av. Tarık Alpdoğan aday olmayınca seçime Eren Ovayolu başkanlığında tek liste ile gidilerek derneğin yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

 

Yönetim kurulu olarak yeni dönemde halkımızdan ve Tilkiler’in dostlarından destek beklediklerini belirten başkan Eren Ovayolu, verilecek desteklerle daha fazla hizmet için çalışacaklarını söyledi.

 

GENÇLİĞİ ÖNEMSİYORUZ

Yeni dönemde en büyük hedeflerden birinin temelleri önceki dönemlerde atılan gençliği bir araya getirme amacıyla kurulan gençlik komisyonunu tekrar oluşturacaklarını belirten Eren Ovayolu,  “Gençlik toplumumuz için her şey demek. Gençlerimiz iyi olursa biz iyi oluruz, gençlerimiz mutlu olursa biz mutlu oluruz. Bunun için bir gençlik komisyonu oluşturacağız gençliği bir araya getireceğiz.  Yönetimimizde bir üniversite öğrencisi bir de yeni mezun avukatımız bu işe öncülük ederek gençlik çalışmaları yapacaklardır. Gençlerimize tam destek vereceğiz.

Ortaokul ve lise dönemindeki öğrenci arkadaşlarımızın derslerini desteklemek, saz ve semah kursları düzenlemek ve lisans düzeyinde üniversite okuyan arkadaşlarımıza burs vermek için eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Derneğimizin en büyük misyonu eğitim. Eğitim çalışmaları derneğimizin başlıca çalışmaları arasında yer almak. Yeni dönemimizde eğitim çalışmaları yine en başta yer almaya devam edecek” şeklinde konuştu. 

 

SÜNNİ KÖYLERE VERİLEN HİZMETLER, ALEVİ KÖYLERİNE VERİLMİYOR

Görev süresinde kamu kurum ve kuruluşları ile ilişkileri geliştirip Tilkilerin daha fazla hizmet almasının mücadelesini vereceklerini söyleyen Ovayolu şöyle devam etti:

“Köylerimizin, insanlarımızın ödediği vergilerden pay alması için gerekli çabayı göstereceğiz. Çevremizdeki Türk Sünni köylerine her türlü hizmet verilirken bizim köyümüzün hizmette yoksun bırakılmasını kabullenemiyoruz. Bu haksızlığa karşı mücadele verip bizde hakkımızı alacağız. Taşımalı sistem ile her gün 50 kilometre yol giden taşımalı sistem ile çocuklarımızın taşındığı yabancı ortamlarda dolaylı olarak asimilasyona maruz kalan öğrencilerimiz için köyümüzün merkez alındığı, taşımalı sistemin bir merkezinin de köyümüzün olması için elimizden gelen tüm çaba göstereceğiz” dileyerek yeni dönemi ilişkin hedeflerinden kısaca söz etti.  www.yenicizgihaber.com  

YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Eren Ovayolu

Salman Yergin

Turan Yazgı

Ali Eltan

Av. Elif Yaren Yengil

Mustafa Mesut Koluman

Serdar Eltan

Deniz Başpınar

Elmas Özkaytan

Erdoğan Sazdili

Av. İpek Serinkoz

Elmas Yaray

Hasan Aşkın

Aynur Koluman

Barış Torunoğlu

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri