Gaziantep Kulübünde Tarık Aytekin , Başkanlığı Sibel Gürsel’e devretti.

Gaziantep Kulübünde Tarık Aytekin , Başkanlığı Sibel Gürsel’e devretti.

Kurulduğu 1993 yılından bu yana geçen  27 yıl içerisinde, yaptığı çalışmalar ile şehrimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi haline gelen Gaziantep Kulübü, 22. Olağan Genel Kurulunu 16 Ocak 2018 Salı günü saat 18:00 de Tuğcan Hotel’de gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığına Kamil Gereçci’nin seçildiği Genel Kurul’da , 21. Dönem Başkanı Tarık Aytekin 2018-2019 Faaliyet Raporunu okudu. Görev yaptıkları dönemde yaptıkları 95 faaliyet ile hedeflerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirten Aytekin , yönetim kuruluna ve emeği geçenlere hizmetleri için teşekkür plaketi taktim etti.

Daha sonra 22.Dönem Yönetim Kurulu adaylarını tanıtan Sibel Gürsel , görev süreleri  boyunca  yapacakları çalışmalar ile  “Gaziantep Kent Kültürü ve Yaşamı”na katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Yapılan seçimde , Genel Kurul’a katılan üyelerin tamamının oyunu alan  Sibel Gürsel  başkanlığındaki Gaziantep Kulübü 22.Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Arzu Ekmekçi (Şirket Müdürü) Bekir Sıtkı Severoğlu ( Mimar) Çiğdem Apa ( Mimar) Ezel Kadıoğlu ( Gıda Müh.) Kübra Kayın (Ekonomist) Mehmet Cemil Açıkkol ( Mimar ) Sibel Gürsel (Avukat) Tarık Aytekin ( Çevre Müh.)Ünver Bülent Gökseven ( Diş Hekimi )  Kulüp üyelerinin beklenti ve temennilerinin dinlenmesinin ardından Genel Kurul , Gaziantep Marşı ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri