Gaziantep Emniyet Müdürü Özcan'dan gazetecilerle işbirliği önerisi

GGC Başkanlığına yeni seçilen Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan'ı ziyaret ettiler. Emniyet müdürü Özcan, ziyaret sırasında, “Çalışmalarımız sizlerle olan işbirliği ve dayanışmamız sayesinde daha da kolaylaşacak

GAZİANTEP- Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan, ziyaretten ötürü GGC yönetimine teşekkür etti. Yerel basın ve Emniyet güçlerinin birlikte mesai yaptıklarını ifade eden Özcan “Öncelikle yeni döneminizde başarılar diliyorum.

Yeni yönetimin Gaziantep şehrimiz ve şehrimizin asayişi başta olmak üzere tüm sorunlarına titizlik ve sorumluluk duygusu ile eğileceğine inancım tamdır. Bizler Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak, tüm bileşenlerimizle birlikte, bizimle ilişkili hareket eden tüm kurumlara olduğu gibi basınımıza da işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Birlikte yapılan işlerin her zaman sonuca daha başarılı ve çabuk gittiğine inanıyoruz. Şehrimizin asayişi başta olmak üzere, kurumumuzun üzerine düşen tüm sorumlulukların bilincinde olarak çalışıyoruz. Basınımızın da desteği ile Gaziantep’i ülkemizin en az suç oranına sahip, en huzurlu şehirlerinden birisi yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Mesaimiz sırasında ve bizimle birlikte kendi mesailerini icra eden basınımıza bizlere bugüne kadar verdikleri tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız sizlerle olan işbirliği ve dayanışmamız sayesinde daha da kolaylaşacak ve başarıya ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

İNTİHAR HABERLERİ ÇOK HASSAS İŞLENMELİ

Konuşmasında son zamanlarda şehrimizde ve ülkemizde yaşanan intihar olaylarına da değinen Gaziantep Emniyet Müdürü Özcan “Bazı vakalar özel ve hassastır. Özellikle basında işlenme şekli ve kapladığı yer önemlidir. İntihar vakalarında yapılan haberler ve bu haberlerin yapılış şekli ne yazık ki bazı durumlarda bu vakaların artmasını tetiklemektedir. Bu ve benzeri hususlarda basınımızla birlikte, işbirliği ve ortak akıl ile hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. İntihar haberleri çok hassas ve özendirici olmaktan uzak bir anlayış ile işlenmeli” dedi.

EMNİYET BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KOLLUK GÜÇLERİMİZE HER ZAMAN DESTEĞİZ ve BU DESTEK SÜRECEK

GGC Başkanı Meral Ay Gaziantep Emniyet Müdürü Özcan ve tüm mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi ve “Bizler GGC’nin yeni yönetim kurulu olarak her zaman Emniyetimiz başta olmak üzere tüm kolluk güçlerinin yanında ve destekçisiyiz. Kolluk güçleri ve basının birlikte mesai yaptığı, mesai arkadaşı olduğu konusundaki fikrinize tamamen katılıyoruz. GGC 1969 yılında kurulduğu ilk günden beridir her zaman ve tüm bileşenleri ile birlikte bu anlayış ile görev yaptı. Gaziantep’in tüm gazete, radyo, televizyon, haber ajansları, resmi kurum temsilcileri ve yayın kuruluşlarını bir bütün olarak temsil eden ve en fazla sarı basın kartına sahip üyeyi bünyesinde barındıran Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın resmi kabul ettiği cemiyetimiz bundan sonra da aynı hassasiyet ve özenle çalışmaya devam edecektir. Yönetim ve üyelerimiz arasında babası, akrabaları, yakınları polis olan çok sayıda gazeteci var. Bu nedenle ayrı bir hassasiyete de sahibiz. Gaziantep’imizin ve ülkemizin huzuru için bünyemizde barındırdığımız tüm bileşenlerimizle birlikte üzerimize düşen ne varsa hassasiyetle yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMİMİZİN ÇOĞU KADIN

GGC Yönetim Kurulu Başkanı Ay yönetimde ağırlığın kadınlarda olduğunu ifade ederek “Gaziantep’in ilk kadın GGC başkanı olmanın ve kadın ağırlıklı bir yönetimle seçilebilmiş olmanın gururunu taşıyorum. Bu bizim için apayrı bir sorumluluk ve motivasyon kaynağı. Bizden önceki yönetimlerin çok yukarılara taşıdığı bayrağı, ben de bir kadın başkan olarak zirveye taşımak istiyorum. Bunu da hem temsil ettiğimiz basın kurum ve mensuplarına hem de şehrimize en güzel hizmetleri en doğru şekilde yaparak başaracağımıza inanıyorum. Gaziantep’in en iyi ve en fazla hizmet etmiş GGC yönetimlerinden birisi olarak anılmak istiyoruz. Bu yolda ve sizin şahsınızda tüm Emniyet güçlerimiz başta olmak üzere şehrimizin ortak aklını oluşturan bütün kurum ve kişileriyle, birlikte çalışarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu ve görevi yerine getirmek için çabalayacağımıza emin olabilirsiz” dedi. (Haber Merkezi) www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri