CHP’liler ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

CHP’liler ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; Şahinbey CHP ilçe kadın kolları #SofradaTuzumuzOlsun projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere meyve, sebze türü gıda yardımı yapıyor.

 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Alber, beraberindeki kadın üyelerle birlikte mahalle muhtarları ve parti görevlileriyle istişare yaparak, muhtaç, ihtiyaç sahiplerini tespit edip imkanlar ölçüsünde sebze ve meyve gibi gıda yardımında bulunuyorlar.

 

CHP Şahinbey Kadın Kolları, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçmen'in de desteğiyle mahallede başlattıkları yardımların imkanlar ölçüsünde devam edeceği belirtildi. İlçe Kadın Kolu Başkanı Hidayet Alber, “Amacımız; yardımsever insanlarımızın verdikleri desteğe aracılık etmek. İlk günümüzde bu kadarını yapabildik, devamında tüm yardımsever dostlarımızın bizlere desteklerini bekliyoruz. CHP Şahinbey Kadın Kolu'nun #SofradaTuzumuzOlsun projesinin devamı olarak ihtiyacı olan ailelerimize #KarıncaKararınca destek olabilmek amacıyla sebze-meyve dağıtımı projemizin ilkini Dumlupınar Mahallesinde başlattık” dedi.  YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri