CHP’li Alaaddin Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı

CHP’li Alaaddin Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı

KAHRAMANMARAŞ- BEKİR ŞAHİN; Kahramanmaraş siyasetinin ve iş dünyasının saygın isimlerinden CHP’nin emektar siyasetçisi Alaaddin Çiftarslan tedavi gördüğün hastanede yaşamını yitirdi. Kahramanmaraş’ta toprağa verilen Çiftarslan’ın cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk göndererek taziyelerini bildirdi.

 

Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesinde bir süredir

tedavi gören Çiftarslan’ın cenazesi, bugün Şeyhadil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenazeye corona virüs nedeniyle yalnızca 1.derece yakınlarıyla bazı partililer katıldı. Bu arada coronavirüs önlemleri nedeniyle taziye çadırı kurulmayacağı belirtildi.

 

İnşaat mühendisi, müteahhit, iş insanı Alaaddin Çiftarslan, geçtiğimiz günlerde başlatılan kan bağışı ile hayata tutunmaya çalışmıştı, ancak yakalandığı corona virüs salığının da kurtulamadığı ifade edildi.  Çiftarslan’ın vefatı Kahramanmaraş’ta sevenleri arasında büyük üzüntü yaratırken, partileri yasa boğdu.

 

Alaaddin Çiftaslan, kapatılan SHP ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlıkları, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı geçtiğimiz dönemde CHP İl Disiplin Kurulu Başkanlığı gibi partide birçok görevlerde bulunmuştu.

Cenazeye ve taziyeye katılamayan çoğu partili ve sevenleri, sosyal medya hesaplarında taziye meşalraı ile Çiftarslan'ın ailesinin acısını paylaştı.

 

Bölgede yayın yapan Yeni Çizgi Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına sabır ve başsağlığı dileriz YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri