CHP Şehitkamil’de halka aşure dağıttı, esnafla buluştu

CHP Şehitkamil’de halka aşure dağıttı, esnafla buluştu

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı partiye üye kayıt

Çalışmasından, esnaf ziyaretine kadar pek çok alanda çalışmasını aralıksız olarak devam ettirtirken, Karşıyaka Bosna Hersek Parkı’nda halka Aşure ikramında da bulundu.

CHP İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen beraberindeki milletvekili İrfan Kaplan, il başkanı Neşet Uçar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililerin yoğun katılımlarıyla Karşıyaka Bosna Hersek Parkı’nda halka aşure ikram ederek muharrem ayını içeren hoş sohbetler ettiler. www.yenicizgihaber.com

 

İlçe başkanı Özmen, “Paylaşmanın ifadesi, birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Aşure, aynı zamanda farklılıklarımızı zenginliğe dönüştüren birlik, beraberlik içinde yaşama kültürümüzün de özünü yansıtmaktadır.

Bu vesile ile Muharrem Ayı’nda tutulan yasların, oruçların ve dağıtılan aşure lokmalarının kabul olmasını dilerim” diye ifade etti.

 

CHP’LİLER KARŞIYAKA ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ, BİR DOKUNDU BİN AH İŞİTTİ

Öte yandan CHP heyeti Şehitkamil İlçesi Şoför Ali Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. CHP’liler esnafın sorunlarına çözüme dair önerilerin yer aldığı broşürleri dağıttı.  Bu sırada esnaf elektrik, doğalgaz, akaryakıt fiyatlarından ki yüksek artışlara ve enflasyona dikkat çekerken, “Artık yeter dayanacak gücümüz kalmadı” feryatlarını dinledi.

CHP İlçe Başkanı Özmen, sorunların CHP iktidarında, en kısa sürede çözümleneceğini, insanca yaşanabilir, adil ve adaletli bir Türkiye’yi inşa edeceklerini açıkladı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri