CHP Mersin İl Başkanı Aktay; “Mafya’ya imkân veren Cumhur İttifakı liderleridir

CHP Mersin İl Başkanı Aktay; “Mafya’ya imkân veren Cumhur İttifakı liderleridir

 

 

Mersin CHP örgütlerinden, Çakıcı için sert açıklama ve tepki

 

MERSİN - BEKİR ŞAHİN;  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medyadaki paylaşımları ile tehdit ve hakaret eden suç örgütü lideri Alaadin Çakıcıyla ilgili CHP örgütleri yurt genelinde basın açıklamaları yaparak tepkisin gösterirken. Tepkiler sosyal medyada artarak sürüyor. Kılıçdaroğlu’na sahip çıkan CHP Mersin il örgütü yaptığı açıklama ile CHP’nin asla tehditlere boyun eğmeyeceğini, Kılıçdaroğlu’nun yalnız olmadığına dikkat çekerek yetkili kurumları göreve çağırdılar.  

 

CHP Mersin İl Başkanlığında genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak yapılan tehdit ve hakaretlere ilişkin il başkanı Adil Aktay, milletvekili Cengiz Gökçel, ilçe başkanları, il kadın kolu başkanı Gülşah Yıldırım Genç, il gençlik kolları başkanı Alkım Sümer ve parti yöneticilerinin katılımı ile il binasında basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi.

 

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğini, hukuk ve demokrasi mücadelesinden asla geri adım atmayacağını belirtti. Adil Aktay, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak yapılan tehdit ve hakaretler karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti bir karar verme mecburiyeti içerisindedir: Bu ülkeyi hukuk devleti kurallarına uygun olarak mı yöneteceksiniz, yoksa mafya – çete düzeni içerisinde mi? Yeraltı suç örgütleriyle mücadele edecek misiniz, yoksa siyasi amaçlarla onlardan faydalanmak niyetinde misiniz?

 

BU TEHDİTTE İKTİDAR SORUMLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin lideri, milyonların sesi, temsilcisi Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaretlerin muhatabı da sorumlusu da iktidar olduğunu ileri süren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay,

“Mafya babalarına bu şekilde konuşma imkânı verenler ülkeyi yönetenlerdir, Cumhur İttifakı liderleridir. Devlet kurumları, organize suç örgütü liderlerine, halkın temsilcilerini tehdit edemeyeceklerini, hakaret edemeyeceklerini göstermek ve gereğini yapmak mecburiyetindedir.

 

Tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle ödün vermeksizin mücadele etmek, toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için hayati önemdedir.

 

Lideriyle, örgütüyle, milyonlarca seçmeniyle Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek, hukuk ve demokrasi mücadelesinden asla geri adım atmayacaktır.

 

Mafya - siyaset işbirliğiyle halkın iradesinin önüne geçebileceklerini zannedenler, bunun hesabını sandıkta ve adalet karşısında ödeyecektir.” YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri