Çepniler Derneği, CHP Şahinbey ilçeyi ziyaret etti

Çepniler Derneği, CHP Şahinbey ilçeyi ziyaret etti

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN:  Gaziantep Çepniler Derneği Başkanı Zülfikar Aslan beraberindeki yönetimiyle, CHP Şahinbey İlçe Başkanı M.Aydın Şahin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığına gelen Çepniler Derneği Başkanı Zülfikar Aslan ve beraberindekileri ilçe başkanı M.Aydın Şahin ve yönetim karşıladı. İlçe başkanı Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin, demokratik kitle örgütleri, sivil toplum örgütleri ve yurttaşlarla birlikte demokrasiye, insan haklarına, ülkenin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkarak, faşizme karşı, omuz omuza mücadele vereceklerini açıkladı.

 

HİÇ KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Türkiye’de çok fazla sayıda yoksul, fakir insanlar kitlesi oluştuğu, geçim sıkıntısının had safhada olduğunu ifade eden Şahin, “Esnafı, küçük işletmeleri, halkı gezip dolaşıyoruz. Kimsenin yüzü gülmüyor. Doğalgaza, elektriğe yüksek oranlarda gelen zamlar, akaryakıta günü birlik yapılan zamlar, piyasaya olumsuz yansımaları, hayat pahalılığı dayanılmaz boyutlara ulaştı. Türkiye, tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmedi, bu kadar zor bir süreç yaşamadı” dedi. www.yenicizgihaber.com  CHP Şahinbey İlçe Başkanı Aydın Şahin, Çepniler Derneği ile birlikte olumlu güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını da kaydetti.

 

ÜLKENİN GENÇ VE DİNAMİK YÖNETİCİLERE İHTİYACI VAR

Gaziantep Yavuzeli, Araban ve Nizip ilçeleri çevresine dağılmış 13 tane Çepni köyü sakinleri tarafından kurulan Çepniler Derneği Başkanı Zülfikar Aslan, ilçe başkanı Şahin ve beraberindeki yönetimine yeni görevlerinden başarı dilediklerini belirerek, ülkenin genç, dinamik çalışkan, halka hizmet verebilen barışa, kardeşliğe demokrasiye, insan haklarına sahip çıkacak yöneticilere ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

FAKİRLERE MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİLİYOR

Ülkede insanların acımasız şekilde hızlıca yoksullaştırıldığını gördüklerini belirten Aslan, dernek olarak fakir halka maddi ve manevi destek olmaya çalıştıklarını kaydetti. Fakir

öğrencilere burs verdiklerini, ancak hayat pahalılığı nedeniyle çok fazla yoksul kitlesi oluştuğunu hatırlatan başkan Aslan,  üyelerden gelen maddi desteklerle ihtiyaç sahibi yoksullara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, “Derneğimizin imkânları kısıtlı, ancak mevcut olanakları zorlayarak fakir öğrencilere burs veriyoruz. Bu dönem 37 öğrenciye burs verdik. Dernek olarak sosyal, kültürel faaliyetlerimiz devam etmekte. Bunlar içerisinde İngilizce kursları ve bağlama kurslarına ilgi büyük” dedi.

 

Aynı zamanda Türkiye’de demokrasinin, kalıcı barışın ve kardeşliğin sağlanması için dernek olarak ellerini her zaman taşın altına koymaya hazır olduklarını söyleyen başkan Zülfikar Aslan, her zaman barıştan yana taraf olduklarını Türk, Kürt, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan birlikte, kardeşçe yaşamanın mücadelesini verdiklerini sözlerine ekledi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri